loading…

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, din cauza unui accident rutier, traficul a fost oprit pe ambele sensuri, pe o porțiune din Valea Oltului. Autoritățile au declanșat inițial planul roșu de intervenție.

Potrivit România TV, un tir a lovit puternic în spate un autocare care a intrat apoi pe sensul opus și a izbit alte mașini. Autoritățile spun că ar fi vorba de un carambol cu șase mașini în total, fiind activat Planul roșu de intervenție, apoi atenționarea fiind retrasă.

Inițial, s-a cerut intervenția unui elicopter SMURD, însă după ce echipajele de salvare au ajuns la fața locului au găsit doar două persoane rănite și au stabilit că nu mai este nevoie de intervenția elicepterului SMURD.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-cu-sase-masini-un-tir-a-izbit-in-plin-un-autocar-pe-care-l-a-proiectat-pe-contrasens-30385.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-cu-sase-masini-un-tir-a-izbit-in-plin-un-autocar-pe-care-l-a-proiectat-pe-contrasens-30385-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv