Autor:
Petre Ţache
| vineri, 21 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 97 Vizualizari

Abu Bakr al-Baghdadi

Lideril ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi a fost rănit de cel puţin zece ori, dar n-a putut fi ucis

Zilele lui Abu Bakr alBaghdadi sunt ca şi numarate. Batalia pentru Mosul i-ar putea aduce sfârsitul liderului ISIS şi, implicit, grupării Statului Islamic pe care o conduce. Presa straină scrie ca al-Baghdadi s-ar afla în Mosul în timp ce armatele aliate avansează spre oraş. În ultimul an si jumatate, misteriosul liderul al gruparii teroriste Statul Islamic ar fi fost rănit de cel putin zece ori, conform informatiilor apărute în presa straină, citate de Daily Mail.

Însă, acesta a reusit sa scape de fiecare dată. Acum, Abu Bakr al-Baghdadi este considerat cel mai vânat om din lume, iar guvernul american a pus pe capul lui o recompensă uriaşă de 10 milioane de dolari. Deşi nu a fost capturat, acum, dupa 13 ani în care a fost unul dintre cei mai activi şi periculoşi terorişti din lume, acesta ar putea fi capturat în Mosul, în timp ce forţele irakiene se luptă pentru eliberarea oraşului.

Tag-uri:
Abu Bakr, Statul Islamic, Daily Mail, al baghdadi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 milioane de dolari pentru capul celui mai vânat om din lume.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/18-19-al-baghdadi-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/18-19-al-baghdadi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Petre Ţache | vineri, 21 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 97 Vizualizari Abu Bakr al-Baghdadi Lideril ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi...

Preluat de la EVZ