Autor:
Ionel Dancu
| joi, 20 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 55 Vizualizari

Fostul senator şi lider al PDL Dorel Jurcan va deschide lista PRU pentru Camera Deputaţilor în judeţul Vâlcea.

“Este un partid nou, cu o doctrină curată şi în contextul de azi al unei diluări a factorului naţional într-o globalizare mai mult sau mai puţin benefică pentru noi, un astfel de partid poate avea resortul unui echilibru. Sunt convins că primul pas va fi făcut, PRU va deveni un partid parlamentar, este un partid de doctrină şi nu unul de nume”, a declarat joi, pentru AGERPRES, Dorel Jurcan.

Liderul PRU Vâlcea, Florin Brăgău, a declarat că “dacă formaţiunile politice locale, sub masca ipocrită a reînnoirii, renunţă la persoane cu experienţă în administraţie şi politică, PRU oferă o şansă pentru profesionişti”. “Nu ştiu care este mecanismul prin care oameni care au marcat viaţa politică a judeţului sunt aruncaţi azi peste bord de partidele politice. Este o ipocrizie, iar noi nu vrem să ne batem joc de aceşti oameni”, a adăugat liderul PRU.

Alte nume vehiculate drept candidaţi PRU ar fi fostul prefect Dumitru Cornoiu, fostul senator PNL Adrănel Cotescu şi fostul deputat PSD Romeo Rădulescu, dar nici unul nu a dorit să confirme dacă se va regăsi pe listele PRU.

Tag-uri:
PRU, PDL, dorel jurcan, valcea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRU a racolat un fost lider PDL.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pru-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/pru-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | joi, 20 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 55 Vizualizari Fostul senator şi lider al PDL Dorel...

Preluat de la EVZ