Autor:
Daniel Teodoreanu
| joi, 20 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 138 Vizualizari

Poliţiştii de frontieră din Israel au împuşcat o palestiniană

Pe viaţă şi pe moarte. Patru poliţişti din Israel şi-au descărcat armele într-o suspectă palestiniană.

Imaginile zile vin din Israel. Jurnaliştii de la The Jerusalem Post au postat joi un filmuleț în care patru ofițeri israelieni împușcă o femeie palestiniană.

Corpul femeii, identificată pe rețelele sociale ca fiind Raheeq Shajeea Mohammad Yousef, de 19 ani, se află aproape de o stație de autobuz din regiunea Samaria, din West Bank.

În legătură cu aceste scene şocante, purtătoarea de cuvânt a Poliției, Luba Samri, a declarat că femeia a trezit suspiciunea unuia dintre polițistii de frontieră. Acesta ci-a spus să se oprească din mers, femeia ar fi refuzat și când a ajuns la câțiva metri distanță a scos un cuțit. În acel moment s-a deschis focul asupra ei. 

“Videoclipul prezintă doar o mică parte din ceea ce s-a întâmplat. Nu a fost surpinsă și partea în care agresoarea alerga spre poliție ținând în mână un cuțit, punându-le astfel viața în pericol. În momentul în care polițiștii au considerat că nu mai reprezenta un pericol, s-au oprit din tras”, a declarat Samri.

Tag-uri:
politistii, politisti israel, palestiniana impuscata, israel, palestina

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PE VIAŢĂ ŞI PE MOARTE. Patru poliţişti din Israel ŞI-AU DESCĂRCAT ARMELE într-o SUSPECTĂ PALESTINIANĂ. Imaginile pot afecta emoţional l Video ŞOCANT.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/w-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/w-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 20 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 138 Vizualizari Poliţiştii de frontieră din Israel au împuşcat...

Preluat de la EVZ