loading…

Marius Copil (locul 198 în clasamentul mondial) s-a calificat, astăzi, în sferturile de finală ale turneului de la Anvers, Belgia, disputat în sală, după ce a trecut de belgianul Steve Darcis (poziția 120 ATP), scor 7-6 (3), 6-2.

Partida a durat o oră și 24 de minute. Darcis a reușit primul break al meciului la 4-4 și a servit pentru set, dar Copil a făcut imediat re-break. Primul act a ajuns în tiebreak, iar românul s-a impus categoric. Din acest punct, Marius nu i-a mai oferit belgianului nicio șansă și a câștigat meciul fără probleme, scrie Mediafax.

Copil a servit 10 ași, iar procentajele de reușită la serviciu au fost 78% cu primul și 65% cu al doilea. Românul în vârstă de 26 de ani a reușit trei break-uri și și-a pierdut o singură dată serviciul.

În urma acestui rezultat, românul conduce cu 3-1 la confruntările directe cu belgianul. Marius Copil a venit din calificările competiției de la Anvers (victorii cu Vaclav Safranek, Pierre-Hugues Herbert și Joao Sousa), în timp ce Steve Darcis a primit o invitație din partea organizatorilor pentru a evolua direct pe tabloul principal.

În sferturile de finală ale turneului de la Anvers, Marius Copil va juca împotriva învingătorului din partida David Goffin (Belgia, favorit 1) – Florian Mayer (Germania, locul 55 ATP).

Pentru parcursul din Belgia, Marius Copil și-a asigurat 45 de puncte în clasamentul mondial și un cec în valoare de 16.380 de euro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/marius-copil-s-a-calificat-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-tenis-de-la-anvers-30372.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/marius-copil-s-a-calificat-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-tenis-de-la-anvers-30372-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv