Autor:
Gabriel Mihai
| joi, 20 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 33 Vizualizari

Omran

Celebra fotografie cu micuțul Omran, copilul care stătea într-o ambulanță, fiind plin de sânge și praf după un atac din Siria, este o poza falsă.

Președintele sirian Bashar al-Assad susține că această uimagine cu micuțul respectiv este una falsificată. Liderul sirian a transmis că este una „manipulată”

Într-un interviu acordat recent de soția președintelui sirian Bashar Al Assad, Asma Assad a declarat cu privire la acest subiect că reprezintă o pierdere, la fel ca toate tragediile legate de copii, făcând trimitere spre cei din orașul Zara.

Întrebată de ce mass media nu a acoperit cu aceeași intensitate subiectul legat de copiii din orașul Zara comparativ cu cazul lui Omran și al lui Aylan Klurdi, refugiatul minor înecat, aceasta a precizat că „”Mass media occidentală se concentreză doar pe aceste tragedii deoarece ele erau prevăzute în agenda lor”.

Citeste si:

Tag-uri:
Omran

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotografia cu Omran, copilul lovit în războiul sirian ar fi una FALSĂ. Unul dintre cei mai importanți PREȘEDINȚI ai lumii a făcut acest anunț.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/omran1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/omran1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Gabriel Mihai | joi, 20 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 33 Vizualizari Omran Celebra fotografie cu micuțul Omran, copilul care...

Preluat de la EVZ