Autor:
Georgeta Petrovici
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 29 Vizualizari

Una din victimele cutremurului din Italia este timișoreancă. Giorgeta Braier, 55 de ani, a murit după ce a fost prinsă sub dărâmături. Trupul neînsuflețit a fost adus la Timișoara, unde vor avea loc funeralii, în cimitirul din Calea Buziașului.

Printre românii care au murit în urma cutremurului din Amatrice, Italia, se numără şi o femeie în vârstă de 55 ani din judeţul Timiş, a anunțat, miercuri, prefectul de Timiș, Mircea Băcală.  

Trupul neînsufleţit al femeii a fost adus în ţară cu o maşină, în noaptea de luni spre marţi. Femeia plecase singură la muncă în Italia, ceilalţi membri ai familiei rămânând la Timişoara.

„La această ceremonie funerară, domnul prefect va depune o coroană de flori din partea domnului Dacian Cioloș, Prim-ministru al Guvernului României”, transmite Instituţia Prefectului Timiş. Un număr de 11 români au murit în cutremurul din Italia. Premierul Dacian Cioloş va propune în şedinţa de guvern de miercuri ca ziua de joi să fie declarată zi de doliu naţional.

Tag-uri:
Giorgeta Braier, Calea Buziașului, Mircea Băcală, Dacian Cioloș, Guvernului Rom, Prefectului Timi, Premierul Dacian

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cutremur2_2-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cutremur2_2-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Georgeta Petrovici | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 29 Vizualizari Una din victimele cutremurului din Italia este...

Preluat de la EVZ