Autor:
Otilia Matei
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 146 Vizualizari

Lovitura anului în Tăşnad

Un tânăr de 27 de ani din comuna Santău a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind principalul suspect în comiterea unui furt din casa unui afacerist sătmărean, transmite Vocea Transilvaniei.

Bărbatul a intrat în casa unui om de afaceri din Tăşnad, de unde a sustras un laptop şi o cutie de valori. Când a reuşit să deschidă seiful, i-a stat inima în loc. În casetă se afla o importantă sumă de bani în euro, lei şi dolari. 

”Polițiștii de investigații criminale din Tășnad, desfășurând activități specifice de investigații în dosarul penal care are ca obiect furtul comis la sfârșitul lunii iulie din locuința administratorului unei societăți comerciale din Tășnad, au reținut un bărbat de 27 de ani din comuna Santău, ca fiind principalul bănuit în cauză”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

Tânărul a profitat de faptul că directorul se afla în vacanţă cu familia, şi ştiind că are cale liberă a acţionat, cauzând un prejudiciu de 30.000 de euro. 

”Probatoriul administrat conduce la ipoteza că tânărul, profitând de faptul că familia victimei se află în concediu, ar fi pătruns prin efracție în locuința acesteia de unde ar fi sustras un laptop și o cutie de valori din metal, cu tastatură şi închizătoare tip yală, în care se aflau sume mari de bani, în lei, dolari și euro, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 euro”, mai precizează sursa citată.


Din păcate, hoţul nu s-a bucurat prea mult de pradă, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri, 31 august va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

”În scopul unei bune desfășurări a urmăririi penale, în cauză s-a dispus prin ordonanţă măsura reţinerii faţă de bănuit pentru de 24 ore, urmând ca pe parcursul zilei de 31.08.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive”, se mai arată în comuicat.

Tag-uri:
hot, seif, tasnad, satu mare, jas tasnad, afacerist jefuit, seif jefuit, sume de mii de euro, talhar retinut, pagube de mii de euro, prejudicii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/seif-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/seif-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 146 Vizualizari Lovitura anului în Tăşnad Un tânăr de 27...

Preluat de la EVZ