loading…

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a spus colegilor săi de Cabinet că nu pot exista “încercări de a rămâne în UE prin ușa din spate”, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la reședința sa rurală oficială, în comitatul englez Buckinghamshire, relatează The Telegraph online.

Întâlnirea a avut loc la Chequers, reședința rurală oficială a prim-ministrului britanic, în comitatul englez Buckinghamshire, pentru a discuta despre strategia privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Trebuie să continuăm prin a spune foarte clar că Brexit înseamnă Brexit, că vom face un succes din asta. Acest lucru înseamnă că nu va exista un al doilea referendum, nu vor exista tentative de a rămâne în UE prin ușa din spate (…)“, a spus aceasta, la începutul întâlnirii.

Acesta este cu adevărat un moment foarte important pentru țară (…). Avem oportunitatea de a crea un nou rol pozitiv al Marii Britanii în lume“, a subliniat May.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/theresa-may-nu-vor-exista-tentative-de-a-ramane-in-ue-prin-usa-din-spate-27937.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/theresa-may-nu-vor-exista-tentative-de-a-ramane-in-ue-prin-usa-din-spate-27937-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv