loading…

Perechea româno-sârbă Sorana Cîrstea/Ana Ivanovic s-a retras, miercuri, din proba de dublu a turneului de Mare Șlem de la US Open. Cîrstea și Ivanovic ar fi jucat în primul tur împotriva principalelor favorite la câștigarea competiției, franțuzoaicele Kristina Mladenovic și Caroline Garcia.

Pe cele două sportive din Franța le vor întâlni, în schimb, japonezele Kurumi Nara și Naomi Osaka, care vor ocupa locul lăsat liber de Cîrstea și Ivanovic.

Cîrstea și Ivanovic au fost eliminate în primul tur al competiției de simplu. Sorana Cîrstea a fost învinsă, scor 6-0, 5-7, 2-6, de către conaționala Ana Bogdan, în timp ce Ana Ivanovic a pierdut în fața Dennisei Allertova, din Cehia, scor 6-7 (4), 1-6, meci la finalul căruia sârboaica a acuzat o inflamație la încheietura mâinii drepte.

România rămâne astfel cu patru jucătoare în proba de dublu feminin. Monica Niculescu și americanca Vania King, favorite cu numărul 10 la US Open, joacă în runda inaugurală cu americancele Ashley Weinhold și Caitlin Whoriskey. Andreea Mitu și sârboaica Aleksandra Krunic le înfruntă pe Marina Erakovic/Arantxa Parra Santonja (Noua Zeelandă/Spania), iar Irina Begu și Raluca Olaru le întâlnesc în runda inaugurală pe Jelena Ostapenko și Andrea Petkovic, din Letonia, respectiv Germania.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tenis-sorana-cirstea-si-ana-ivanovic-s-au-retras-din-proba-de-dublu-a-turneului-de-la-us-open-27917.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/tenis-sorana-cirstea-si-ana-ivanovic-s-au-retras-din-proba-de-dublu-a-turneului-de-la-us-open-27917-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv