loading…

Președintele american Barack Obama se va transforma în redactor șef. Șeful SUA nu își renunță însă la meseria de politician, acesta urmând să supervizeze un singur număr al uneia dintre cele mai populare publicații din nordul Americii.

Este vorba despre ‘Wired‘, o revistă specializată în tehnologie și inventică, ai cărei reprezentanți au anunțat cooptarea în staff a șefului statului, pentru ediția din luna noiembrie.

Vrem să vedem cum tehnologiile de astăzi pot influența modul de a face politică. Cine este mai bine plasat pentru a explora aceste idei decât președintele Obama?”, a declarat Scott Dadich, redactorul șef al revistei.

Ca și Wired, cel de al 44-lea președinte al nostru este un optimist neobosit. Pentru acest număr, el vrea să se concentreze asupra viitorului”, au explicat reprezentanții publicației citați de agenția Agerpres.

 Obama își încheie cel de al doilea mandat – și ultimul – de președinte al SUA pe data de 20 ianuarie 2017.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/presedintele-sua-barack-obama-devine-redactor-sef-al-unei-publicatii-27927.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/presedintele-sua-barack-obama-devine-redactor-sef-al-unei-publicatii-27927-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv