Autor:
Otilia Matei
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 30 Vizualizari

Isabelle Graham

O profesoară de limba franceză a fost fotografiată într-o ipostază ingrată. Femeia a fost surprinsă în patul elevului său de 17 ani, după ce, aceştia întreţinuseră relaţii sexuale chiar în noaptea balului de absolvire.

Potrivit Irish Mirror, “profa” l-a ţinut ocupat pe elevul ei preferat, fiind implicată în mod repetat în relaţii amoroase cu acesta, ba chiar, i-a oferit şi băuturi alcoolice.

Isabelle Graham, 27 de ani, neagă orice acuzaţie, susţinând că, de fapt, ea ar fi victima în toată această poveste. Femeia recunoaşte că este posibil ca băuturile alcoolice consumate să-I fi afectat comportamentul, atât al ei, cât şi al minorului.

Drept consecinţă pentru dovada de iresponsabilitate, Isabelle a fost considerată nepotrivită pentru a preda și exclusă din profesie de grupul disciplinar GTCS.

Acest scandal a izbucnit în anul 2014, în noaptea balului de absolvire, când, pe reţelele sociale a apărut o fotografie în care profesoara era în pat, iar elevul implicat în acest caz revoltător se afla lângă uşa camerei, având în mână o sticlă.

Tag-uri:
isabelle graham, profesoara de franceza, relatii cu un elev, relatii interzise, relatie profesor elev, bal de absolvire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/french-teacher-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/french-teacher-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 30 Vizualizari Isabelle Graham O profesoară de limba franceză a...

Preluat de la EVZ