Autor:
Otilia Matei
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 313 Vizualizari

Acest incident este posibil să se dovedească a fi o mare farsă.

Localnicii din Carolina de Sud sunt mai vigilenți ca niciodată, de când, autoritățile locale au lansat avertismente legate de indivizi costumați în clovni, care încearcă să ademenească copiii în pădure.

Acest scenariu pare desprins din romanul lui Stephen King, IT, însă, din nefericire, este un caz real, care s-ar putea transforma rapid într-o tragedie. 

Există numeroase discuții legate de acest caz și au fost depuse plângeri către poliție, privind apariția unei persoane costumate în artişti de circ, care încearcă să îi atragă pe copii în pădurea din jurul orașului. Sub nicio formă, copiii nu mai trebuie să fie lăsați nesupravegheați, se menționeză într-o scrisoare care îi aparține managerului lanțului de apartamente Fleetwood Manor din Greenville. 

Purtătorul de cuvânt al poliției din oraș a declarat pentru BuzzFeed News că a primit un apel de la un rezident, care a anunțat apariția unui clovn în apropierea blocurilor Fleetwood Manor, aflate chiar la marginea pădurii. Apelul a fost anonim.

Acest eveniment a avut loc pe 20 august. Ziua următoare, o mămică a venit la secție pentru a depune o plângere împotriva unui suspect despre care, băiețelul ei spune că l-a văzut în pădure, șoptind și făcând zgomote ciudate. Individul era costumat ca un artist comic de circ. Copilul a adăugat faptul că a auzit sunete de lanțuri, însoțite de bătăi în ușa propriului apartament. 

Inițial, femeia a reunoscut că a fost sceptică, însă, a mers chiar ea la locul indicat, unde, într-adevăr a observat aceleași prezențe, care s-au retras la adăpostul codrului, când au observat-o. 

„Mami, în pădure sunt niște clovni care încearcă să ne cheme la ei. Unii au lanțuri, alții cuțite și câțiva ne-au arătat că au bani și ne spun că au și bomboane doar pentru noi. ”

Nu numai copiii au văzut aceste apariții terifiante. O vecină a declarat că a observat un clovn chiar în apropierea casei, în jurul orei 2.30 dimineața. Ba mai mult, aceasta a adăugat că individul i-a făcut cu mâna, iar ea i-a răspuns înainte de a intra în siguranță în bloc. 

Autoritățile au interogat mai mulți copii, iar toți au declarat că acești clovni locuiesc în casa de lângă iazul aflat la liziera pădurii.

Tag-uri:
Stephen King, Fleetwood Manor, clovn, clovn in padure, copii in pericol, farsa, carolina de sud, greenville, scenariu de cosmar, Feed News

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/clovni-in-padure-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/clovni-in-padure-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 313 Vizualizari Acest incident este posibil să se dovedească a...

Preluat de la EVZ