Autor:
Felix Mihai Badea
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Cine-l sperie pe Dragnea?

Noua revelație a sezonului politic, PRU, continuă să facă valuri pe scena politică. Marian Vanghelie a explicat care este în opinia sa miza noului partid, iar Mircea Geoană a completat.

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, într-o intervenție telefonică marți seară la postul B1 TV, a susținut că nu este interesat de vreo discuție nici cu liderul PRU, Bogdan Diaconu, “ cu această struțo-cămilă politică construită de dl Diaconu și folosită de dl Ponta ca o formulă de a-i arăta bau-baul d-lui Dragnea. Asta este o consecință a ceea ce se întâmplă în PSD, modul cum este condus PSD în acest moment și, ca atare, Victor Ponta, nefiind băgat în seamă, încearcă și el să-i arate pisica lui Dragnea, Dragnea nici măcar nu este interesat de ceea ce face Victor Ponta. Dl Dragnea a încercat și a și reușit, din păcate, cu ajutorul și a d-lui Ponta, să-și pună toate slugile pe toate funcțiile în interior ca nimeni să nu-i poată spună nimic”, a declarat Marian Vanghelie.

Victor Ponta nu va intra în PRU, ci îl folosește în încercarea de a sprijini o parte “din cei care au fost în echipa lui de guvernare și în echipa lui cât a condus PSD. Numai ca Victor Ponta trebuia să-și dea seama când a făcut pact cu Liviu Dragnea că aici se va ajunge. E un blocaj. (…) Eu mă uit cu surprindere, de la nivelul lui Victor Ponta, ca fost președinte al PSD, ca și candidat la Președinție, de la nivelul pozițiilor pe care le-a avut și a calității lui de prim-ministru, a ajunge să facă politică la nivelul ăsta e dramatic”, a adăugat Marian Vanghelie.

Un alt personaj politic implicat în această construcție politică, Mircea Geoană a explicat la Antena 3: “PSRo e construit ca un partid de stânga, din punct de vedere al poziționării, PSRo este singura formulă cu potențial de creștere”, susține Mircea Geoană. Politicianul a precizat că nu este interesat de o alianță, ci “oferă un vehicul credibil și lipsit de ambiguitate”, lansând o invitație către cei care vor să intre în PSRo. Mircea Geoană a mai precizat: “Dacă sunt oameni care doresc să contribuie la un partid de stânga, suntem deschiși”. 

Întrebat de ce a participat Sebastian Ghiță la întâlnire, Mircea Geoană a răspuns “nu știu, întrebați-l pe el, probabil în calitate de membru PRU a participat la discuție”. Bogdan Diaconu este cel care l-a sunat pe Mircea Geoană. 

Tag-uri:
pru, vanghelie, dragnea, ponta, nou partid, romania unita, geoana, slugi, bogdan diaconu, psd, guvern ponta, antena 3, b1 tv

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/vanghelie-marian-dragnea-liviu-nd-9563-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/vanghelie-marian-dragnea-liviu-nd-9563-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Felix Mihai Badea | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Cine-l sperie pe Dragnea? Noua revelație a...

Preluat de la EVZ