loading…

Noi audieri au loc, astăzi, la Poliția Capitalei în cazul suporterului dinamovist care a fost ucis după meciul dintre Dinamo și Steaua București, fiind interogat un alt fan, participant și el la conflictul din 20 august.

La ora transmiterii știrii, la sediul Poliției Capitalei este audiat un alt participant la conflictul din 20 august, în urma căruia un suporter dinamovist, în vârstă de 18 ani, și-a pierdut viața.

Procurorii criminaliști din Parchetul de pe lângă Tribunalul București îl audiază pe un alt suporter, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Bărbatul ar fi încercat să smulgă fularul cu inscripția clubului de fotbal unui alt fan, lucru ce a dus la scandalul în urma căruia Adrian Daniel Matei a murit.

Cel care l-ar fi omorât pe tânărul suporter dinamovist în vârstă de 18 ani din Capitală după meciul dintre Dinamo și Steaua București a fost arestat preventiv, vineri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/noi-audieri-la-politia-capitalei-in-cazul-suporterului-dinamovist-ucis-dupa-derby-ul-cu-steaua-27905.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/noi-audieri-la-politia-capitalei-in-cazul-suporterului-dinamovist-ucis-dupa-derby-ul-cu-steaua-27905-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv