Autor:
Anca Simionescu
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

După experiența din trustul lui Zoltan Teszari, Andrei Gheorghe spune că se va retrage din media

Din această toamnă, matinalul Pro FM nu-l va mai avea pe Andrei Gheorghe la pupitru. Emisiunea va fi realizată de Greeg și Marius Onuc, după ce contractul pe doi ani al lui Andrei Gheorghe nu a mai fost prelungit.

„Pentru colegii de la ProFM. Ca sa nu mai aflați noutățile din pagina de media. De mîine, nu voi mai continua matinalul. Va mulțumesc pentru doi ani excelenți. Va urez bafta si sa va bucurați in continuare de radio”, a anunțat Andrei Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Realizatorul a dezvăluit că imediat după mutarea studioului Pro FM în sediul Digi ar fi aflat că redactorul-șef al Digi 24, Cosmin Prelipceanu, a cerut să fie dat afară, dar și că i s-ar fi cerut să realizeze emisiuni care să nu deranjeze pe nimeni. „Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern”, a spus Andrei Gheorghe pentru paginademedia.ro. Cunoscut realizator a anunțat că se retrage din media, dar va continua să scrie pe Facebook.Tag-uri:
Andrei Gheorghe, Marius Onuc, Cosmin Prelipceanu, rcs-rds, şeful RCS-RDS, Zoltan Teszari

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/23_Gheorghe_EVZ-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/23_Gheorghe_EVZ-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Anca Simionescu | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari După experiența din trustul lui Zoltan...

Preluat de la EVZ