Autor:
Daniel Teodoreanu
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 81 Vizualizari

IMEDIAT DUPA MOARTE se intampla CEVA FOARTE CIUDAT cu toate corpurile

Cercetătorii au descoperit un aspect foarte interesant despre momentul în care oamenii mor.

Conform noobz.ro, imediat după deces, unei persoane îi mai rămân şapte minute de activitate cerebral. Mai simplu spus, mintea rulează amintirile persoanei într-o secvenţă de vis.

Un alt aspect legat de moartea oamenilor este legat de enzima care ajuta la digerarea hranei. La trei zile după deces, aceasta va începe să se hrănească din corpul neînsufleţit.

Alte descoperiri interesante făcute de cercetători arată că oamenii nu pot înghiţi şi respira în acelaşi timp. De asemenea, simţul mirosului dispare când dormim.

Oamenii au mai multe bacterii în gură decât numărul oamenilor de pe Pământ. Bebeluşul se naşte cu 350 de oase, dar la maturitate copilul rămâne doar cu 206 oase. Cât trăieşte, un om poate produce suficientă salivă cât să umple două piscine.

Tag-uri:
moarte, moarte oameni, reacti moarte, creier moarte, activitate cerebrala moarte

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/imediat-dupa-moarte-se-intampla-ceva-foarte-ciudat-cu-toate-corpurile-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/imediat-dupa-moarte-se-intampla-ceva-foarte-ciudat-cu-toate-corpurile-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 81 Vizualizari IMEDIAT DUPA MOARTE se intampla CEVA FOARTE...

Preluat de la EVZ