loading…

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câștigat, astăzi, scor 6-1, 6-3, partida disputată împotriva “dublului” format din Florian Mayer și Julian Knowle, în primul tur al probei de dublu de la turneul de la US Open, dotat cu premii totale în valoare de 21,862,744 de dolari.

Partida a durat o oră și șase minute. Primul set a fost la discreția favoriților numărul 5, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, care au început cu un break. Apoi, seria bună a continuat, iar perechea olandezo-română a condus chiar și cu 4-0, conform Mediafax.

La acest scor Mayer și Knowle au reșit să-și câștige primul serviciu, dar nu a fost suficient. În final, Tecău și Rojer și-au trecut în cont primul set, scor 6-1, după un nou break în ultimul game.

Actul secund s-a dovedit a fi mai echilibrat în debut, până la scorul de 2-1 în favoarea perechii olandezo-române, când Tecău și Rojer au reușit break-ul. De atunci, meciul a curs într-o singură direcție. În final, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat și setul doi, scor 6-3.

În turul următor, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câștigătorii partidei Peralta/Zeballos – Pavic/Venus. Pentru calificarea în runda secundă a turneului, cei doi vor încasa un cec în valoare de 24,500 de dolari și 90 de puncte ATP.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/horia-tecau-si-jean-julien-rojer-s-au-calificat-in-turul-doi-al-turneului-de-la-us-open-27943.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/horia-tecau-si-jean-julien-rojer-s-au-calificat-in-turul-doi-al-turneului-de-la-us-open-27943-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv