loading…

Clubul FC Steaua București a anunțat, astăzi, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, transferurile fotbaliștilor Eduard Stancioiu, Antonio Jakolis și Wilfred Moke, proveniți de la ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, respectiv FC Voluntari.

În ultima zi din perioada de transferuri, oficialii Stelei au legitimat jucătorii considerați drept soluții de înlocuire a celor care au părăsit formația patronată de George Becali. Astfel, Stăncioiu a semnat un contract pe două sezoane, iar Jakolis va fi jucătorul Stelei pentru următorii patru ani. În ceea ce-l privește pe Moke, oficialii roș-albaștii menționează doar că a semnat, nespecificând, însă, perioada contractuală, anunță Mediafax.

“FC Steaua București anunță că i-a transferat pe jucătorii Eduard Stancioiu, Antonio Jakolis și Wilfred Moke, proveniți de la ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, respectiv FC Voluntari. Clubul nostru le urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată în mesajul postat de oficialii Stelei.

Cotele de piață ale celor trei jucători însumează 1,25 milioane de euro, conform site-ului de specilitate transfermarkt.de.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/fc-steaua-a-oficializat-transferurile-lui-eduard-stancioiu-antonio-jakolis-si-wilfried-moke-27944.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/fc-steaua-a-oficializat-transferurile-lui-eduard-stancioiu-antonio-jakolis-si-wilfried-moke-27944-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv