Autor:
Ciprian ConstantinIulia Iancu | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 1052 Vizualizari

Demisii în masă la Spitalul Floreasca

15 medici de la UPU SMURD de la Spitalul Floreasca din Capitală au anunţat că demisionează în urma „presiunii psihologice” şi a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Păun.

Cei 15 medici care lucrează la Unitatea Primiri Urgenţe SMURD au demisionat pe motiv că sunt trataţi într-un mod abuziv de către managerul interimar Sorin Păun.

“Am fost informat de demisia a 17 medici de la UPU SMURD, care au dat drept motiv presiunea psihologică şi modul în care li se adresa managerul spitalului, domnul Păun”, a confirmat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa.

Unul dintre medicii demisionari a explicat faptul că situaţia din spital este gravă. Managerul refuză să semneze achiziţii, iar unitatea medicală se confruntă cu numeroase lipsuri, multe dintre ele fiind vitale pentru pacienţi.


“Managerul Sorin Păun refuză să semneze achiziţii, situaţia este aşa în tot spitalul, sunt laboratoare fără kituri de analiză, lipsesc de medicamente. În înregistrări, acele înjurături se întâmplau în sala de operaţie, acesta e comportamentului domnului doctor, agresează verbal, e lua de rezidenţii lui. Nu mai avem cu ce să ne facem treaba, în septembrie rămânem fără medicamente, fără kituri de analize, de două luni au fost mai multe întâlniri cu ministrul şi cu consilierii lui. Păun se apăra la aceste întâlniri, spunând că sunt minciuni faptul că nu ar fi medicamente. O să fie afectată şi activitatea din spital fiindcă elicopterul aparţine SMURD Bucureşti”, a declarat pentru Mediafax Alexandru Ciucioi.

Tag-uri:
floreasca, medici, medici demisie, spital, spital floreasca, 17 medici, demisii medici, medici demisii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/floreasca-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/floreasca-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Ciprian Constantin,  Iulia Iancu | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 1052 Vizualizari Demisii în masă la Spitalul Floreasca 15...

Preluat de la EVZ