Autor:
Georgeta Petrovici
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 44 Vizualizari

Primarul timișorean are o nouă idee trăznită. Nicolae Robu vrea să comaseze toate cluburile din oraș într-un singur loc, un fel de ”mall” de cluburi. Anunțul l-a făcut marți în timpul audienței pe Facebook.

Edilul Timişoarei a anunţat, în timpul audienţelor live pe care le-a ţinut pe Facebook, că se caută o locaţie în care să fie mutate absolut toate cluburile din oraş. Cluburi și discoteci vor putea funcționa până dimineața cu muzica data la maxim, fără să mai deranjeze pe nimeni. Asta pentru că se caută o locație fără riverani.

Totul cu scopul ca timişorenii să nu mai fie deranjaţi de zgomotul produs. Edilul recunoaște că i-a venit ideea după ce un cetăţean I s-a plâns de muzica prea tare care se aude de la cluburile de pe bulevardul Liviu Rebreanu şi i-a scris primarului pe reţeaua de socializare.

”Dacă cetăţenii sunt deranjaţi, trebuie sesizată poliţia şi să se dea amenzi. Un anumit deranj în oraş există din cauza cluburilor. Vom căuta o locaţie unde să dezvoltăm cluburile oraşului, una unde să nu mai fie perturbaţi cetăţenii. Nu avem încă o locaţie, dar avem nişte idei în analiză. Vom asigura mijloace de transport în comun care să-i ducă şi să-i aducă pe cei amatori de cluburi. Le asigurăm toate condiţiile, vrem ca ei să se simtă bine fără ca alţii să se simtă rău în urma distracţiei lor”, a anunţat Nicolae Robu. Primarul Timişoarei a ţinut să reamintească faptul că, din punctul său de vedere, „nu putem avea pretenţia ca oraşul să aibă un iz de spaţiu monastiresc. Auzi clopotele de la catedrală sau de la alte biserici, auzi zgomotul maşinilor şi, în weekend cel puţin, e greu să facem să nu se audă şi zgomotul, muzica de la cluburi. Trebuie să căutăm soluţii de mai bine”. Următoarea audienţă online e programată în luna septembrie.Tag-uri:
Nicolae Robu, Edilul Timi, Liviu Rebreanu, Primarul Timi, cluburi, un singur loc, deranj, afcebook, reclamatie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/club-loft-mamaia-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/club-loft-mamaia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Georgeta Petrovici | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 44 Vizualizari Primarul timișorean are o nouă idee trăznită....

Preluat de la EVZ