Autor:
Matei Năstase
| miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii
| 135 Vizualizari

Deși a avut probleme cu legea și în trecut, Chris Brown intră din nou în atenția poliției. Cântărețul a fost arestat marți, fiind suspectat că a amernințat o femeie cu o armă de foc. El a fost dus la divizia omucideri și furturi a poliției din Los Angeles în cursul după-amiezii. Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al forțelor de ordine și avocatul artistului, Mark Gergos, care i-a apărat și pe Michael Jackson și Winona Ryder.

Potrivit Agerpres, Chris Brown a fost arestat pentru suspiciunea de agresiune cu o armă. Poliția i-a percheziționat locuința din Tarzana (aproape de Los Angeles), ca urmare a unui apel de urgență primit în cursul nopții de luni spre marți. Potrivit mai multor mass-media americane, femeia care a sunat ar fi declarat că Brown ar fi îndreptat spre ea o armă de foc.

În cursul dimineții, după ce a refuzat inițial accesul polițiștilor în locuința sa fără mandat de percheziție, Chris Brown a postat pe Instagram un videoclip în care făcea o paralelă între el și mișcarea Black Lives Matter, care denunță violențele polițienești împotriva cetățenilor de culoare. “Trebuie să încetați jocul ăsta care face din mine Răul, ca și cum aș fi nebun. Nu este cazul”, spune el în videoclip, vizibil furios. “Când veți avea mandatul de percheziție , veți veni la mine și nu veți găsi nimic, bandă de proști. Voi, polițiștii, sunteți cea mai rea bandă din lume”, adaugă el.

Potrivit site-ului TMZ, Brown ar fi aruncat pe fereastră o geantă cu un pistol și droguri.

Baylee Curran, desemnată Miss California regională în acest an la un concurs de frumusețe, a declarat că ea este autoarea apelului de urgență și a oferit tot pe rețelele de socializare propria sa versiune a faptelor. “Chiar credeți că am vrut să pățesc așa ceva și că este greșeala mea?”, se întreabă ea într-un videoclip filmat, se pare, într-o mașină în mers. “Dacă cineva v-ar fi pus un pistol la tâmplă, ce-ați fi făcut? Ați fi chemat poliția”, adaugă ea. Ea a mai spus pe TMZ că ea și o prietenă se aflau într-un jacuzzi acasă la Brown și că solistul s-ar fi enervat când ea a admirat o bijuterie a unui invitat.

Cântărețul de R&B ale cărui piese “Rin It!” și “Kiss Kiss” au fost în fruntea vânzărilor muzicale din Statele Unite nu se află la primul conflict cu autoritățile, cel mai celebru fiind condamnarea sa pentru că a lovit-o pe Rihanna, iubita sa din acea perioadă, înaintea galei Grammy Awards 2009. În 2014 s-a recunoscut vinovat de agresarea unui bărbat în fața unui hotel din Washington, iar în acest an a fost acuzat de violență față de o femeie în Las Vegas.

Anul trecut, acuzat de fraudă în Filipine fiindcă nu a susținut un concert, Brown și-a exprimat furia tot pe Instagram, așteptând să poată pleca din țară, amintește AFP.

Chris Brown și Rihanna au fost împreună timp de 18 luni. Înainte de gala menționată anterior, pe 18 februarie, Rihanna găsește un mesaj de trei pagini de la o femeie care a avut relații sexuale cu artistul. Cearta dintre cei doi a avut loc în mașină. Potrivit unor surse, cântăreața l-a lovit prima dată pe Chris, apoi solistul trage automobilul pe dreapta și o forțează pe rihanna să iasă din acesta.

Din cauza furiei, Chris Brown o îmbrâncește pe Rihanna cu fața în geamul pasagerului, apoi o lovește cu pumnul în ochiul stâng.

Pozele difuzate de instituțiile media au demonstrat traumele suferite de cântăreață.

Tag-uri:
chris brown, probleme, lege, arma, michael jackson, arma de foc

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/chris-brown-black-pyramid-clothing-line-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/chris-brown-black-pyramid-clothing-line-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | miercuri, 31 august 2016 | 0 Comentarii | 135 Vizualizari Deși a avut probleme cu legea și...

Preluat de la EVZ