loading…

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă cu diametrul de 500 mm, situată în extravilanul localității Poarta Albă, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile mâine, în intervalul 09.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Poarta Albă.

“Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat RAJA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atentie-se-opreste-apa-in-localitatea-poarta-alba-27910.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atentie-se-opreste-apa-in-localitatea-poarta-alba-27910-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv