Autor:
Dodo Romniceanu
| marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii
| 1751 Vizualizari

Liam, Niall şi Ryan alături de cel care le-a dat şi le-a luat viaţa

Trupurile neînsufleţite a trei fraţi cu vârste cuprinse între 13 şi 6 ani au fost descoperite pline de sânge şi cu numeroase tăieturi în locuinţa pe care o ocupau alături de părinţii lor, decedaţi şi aceştia în dormitorul matrimonial.

Tragedia s-a petrecut într-o zonă rurală din apropierea oraşului irlandez Ballyjamesduff, anchetatorii stabilind că este vorba despre o crimă multiplă urmată de sinuciderea autorului. Liam, 13 ani, Niall, 11 ani, Ryan, 6 ani, şi mama lor Clodagh au fost ucişi de tatăl, respectiv, soţul Alan Hawe, un respectat profesor de la o şcoală din regiune.

Autorităţile au fost alertate de colegii de şcoală ai lui Hawe alarmaţi că acesta nu a venit la cursuri şi nici nu răspunde la telefon.

Anchetatorii care investighează cutremurătorul caz sunt de părere că asasinul sinucigaş şi-a ucis familia în noaptea de sâmbătă spre duminică. Prima dintre victime a fost soţia. După ce şi-a ucis şi cei copiii, profesorul s-a sinucis cu acelaşi cuţit cu care îşi măcelărise familia.

Micuţa comunitate locale este în stare de şoc şi nimeni dintre cei interogaţi de poliţie – nici măcar cele mai apropiate rude – nu pare să fi ştiut despre existenţa unor probleme care să ducă spre o tragedie de asemenea proporţii. Mai mult, cei cinci fuseseră văzuţi împreună în duminica tragediei şi nimic din atitudinea lor nu a sugerat că ar fi probleme sau tensiuni în sânul familiei.

Soţii Hawe erau căsătoriţi de 15 ani şi de 12 locuiau în casa în care s-a consumat tragedia.

Tag-uri:
copii ucisi, familie crima, copii ucisi de tata, tata ucigas, Ballyjamesduff, Irlanda crima

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/copiii-si-tatal-asasin1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/copiii-si-tatal-asasin1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii | 1751 Vizualizari Liam, Niall şi Ryan alături de cel care...

Preluat de la EVZ