loading…

Premierul Dacian Cioloș, aflat în Italia, a declarat că niciun român nu mai este dat dispărut în urma cutremurului din Italia și că va propune în ședința de guvern de miercuri ca ziua de joi să fie declarată zi de doliu național în memoria cetățenilor români decedați în catastrofa din Italia.

Premierul a făcut aceste precizări după ce i-a vizitat astăzi pe cei patru cetățeni români răniți în cutremur, internați în spitalele din Italia, și după ce s-a întâlnit cu familiile celor din tabăra de sinistrați din zona Amatrice, notează Mediafax.

Premierul a fost însoțit în Italia de ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru.

În cursul serii de marți, cei doi au participat la funeraliile de stat organizate în memoria victimelor cutremurului, alături de președintele Italiei, Sergio Mattarella, și de premierul Matteo Renzi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/premierul-ciolos-propune-ca-joi-sa-fie-zi-de-doliu-national-in-memoria-romanilor-morti-in-cutremurul-din-italia-27893.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/premierul-ciolos-propune-ca-joi-sa-fie-zi-de-doliu-national-in-memoria-romanilor-morti-in-cutremurul-din-italia-27893-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv