loading…

Azi dimineață, în jurul orei 06.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța – Detașamentul 6 Mangalia au depistat un bărbat care vindea țigări de contrabandă.

S.I.S. în vârstă de 65 ani, având domiciliul în Mangalia, intenționa să vândă trecătorilor 61 de pachete de țigări fără timbre accizabile, inscripționate cu numele mai multor mărci, la ieșirea din municipiul Mangalia spre localitatea Limanu.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de constatare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat lucrătorilor Poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor, iar țigările oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/mangalia-barbat-prin-in-timp-ce-incerca-sa-vanda-tigari-de-contrabanda-27856.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/mangalia-barbat-prin-in-timp-ce-incerca-sa-vanda-tigari-de-contrabanda-27856-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv