loading…

Secretarul de Stat american, John Kerry, a îndemnat Pakistanul, azi, să se alăture eforturilor internaționale de combatere a terorismului, subliniind că Islamabadul nu trebuie să se simtă marginalizat în contextul discuțiilor dintre SUA, India și Afganistan.

Este esențial ca Pakistanul să se alăture altor țări în contracararea terorismului“, a declarat John Kerry, citat de site-ul agenției Reuters.

Kerry a precizat că a avut discuții despre combaterea terorismului cu oficiali civili și militari pakistanezi, notând că există progrese în operațiunile antiteroriste din vestul țării.

Speranța mea este că Pakistanul nu se va simți marginalizat, ci încurajat” de discuțiile între oficiali din Statele Unite, India și Afganistan programate cu ocazia Adunării Generale ONU.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/john-kerry-indeamna-pakistanul-sa-intensifice-eforturile-antiteroriste-27883.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/john-kerry-indeamna-pakistanul-sa-intensifice-eforturile-antiteroriste-27883-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv