loading…

Cel puțin 13 persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit în această după-amiază la un imobil de 28 de etaje aflat în construcție, în orașul Abu Dhabi, informează presa din Emiratele Arabe Unite.

Incendiul a afectat un turn din zona plajei Rotana, în centrul capitalei Emiratelor Arabe Unite, informează publicația Gulf Digital News și agenția de știri WAM.

Sute de persoane au fost evacuate dintr-un hotel situat în apropiere, în contextul în care fumul dens se exinde pe o rază de sute de metri, conform Mediafax.

Numeroase echipaje de pompieri, inclusiv elicoptere, au fost mobilizate pentru stingerea focului. Majoritatea persoanelor rănite sunt membri ai echipajelor de intervenție.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/incendiu-de-amploare-la-un-imobil-de-28-de-etaje-din-abu-dhabi-foto-video-27890.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/incendiu-de-amploare-la-un-imobil-de-28-de-etaje-din-abu-dhabi-foto-video-27890-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv