loading…

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, și-a prezentat, astăzi, demisia, acceptată de președintele Francois Hollande, pentru a se concentra pe planul de a candida în scrutinul prezidențial din 2017, afirmă surse citate de ziarul Le Figaro.

Emmanuel Macron și-a anunțat marți colaboratorii de la Ministerul Economiei că a decis să demisioneze. Membrii Guvernului vor fi anunțați în cursul serii.

Conform ziarului Le Figaro, președintele François Hollande a acceptat demisia ministrului Economiei.

Emmanuel Macron urmează să se concentreze pe lansarea candidaturii pentru funcția de președinte al Franței. El va iniția consultări cu liderii mișcării politice En Marche! (În Mers, centru-stânga) privind strategia politică în perspectiva scrutinului prezidențial din aprilie-mai 2017.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/franta-ministrul-economiei-emmanuel-macron-a-demisionat-pentru-a-se-consacra-miscarii-sale-politice-27892.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/franta-ministrul-economiei-emmanuel-macron-a-demisionat-pentru-a-se-consacra-miscarii-sale-politice-27892-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv