Autor:
Ionel Dancu
| marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a enumerat, pentru EVZ, trei motive pentru care consideră că Victor Ponta nu va ajunge în Partidul România Unită (PRU), formaţiune în care s-au înscris apropiaţii fostului premier.

“Eu nu cred în soluţii care par, aşa, extraordinare, nu cred că un partid se poate naşte peste noapte şi nu cred că oamenii care au pus o cărămidă la baza partidului pot să schimbe macazul. Sigur, poate sunt supăraţi, dar eu cred că în politică trebuie să ai o constanţă, o seriozitate în comportament şi când ai nemulţumiri mergi în partid şi discuţi nemulţumirile”, a declarat Andronescu despre PRU.

Întrebată despre o eventuală înscriere a lui Victor Ponta în PRU, vicepreşedintele PSD a declarat:

“Răspunsul meu este că nu cred că se va înscrie. Pe ce mă bazez? În primul rând, actualul preşedinte al PSD a lucrat cu Victor Ponta în conducerea partidului şi nu văd ce i-ar face acum să rupă partidul, să se despartă unul de celălalt. Doi: dl Ponta a dovedit că nu va pleca prin înscrisul depus la organizaţia PSD Gorj, care atestă faptul că vrea să rămână în PSD. Trei: dl Dragnea, în toate apariţiile publice, a vorbit mereu despre dl Victor Ponta ca despre un om care după alegeri va fi mai mult decât un simplu deputat. Toate acestea duc la răspunsul că Victor Ponta nu va pleca din PSD”

Tag-uri:
andronescu ponta, pru andronescu, psd pru, ponta pru

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/andronescu-ponta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/andronescu-ponta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ionel Dancu | marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a enumerat, pentru...

Preluat de la EVZ