loading…

Trupul neînsuflețit al Steluței Novac, în vârstă de 47 de ani, din localitatea vasluiană Zorleni, care plecase în Italia să își facă un rost în viață și a murit în urma cutremurului din centrul țării, a ajuns, marți, acasă.

Împietriți de durere, bătrâni și bolnavi, părinții și-au primit fata acasă într-un sicriu. Aceștia nu vor să accepte că fiica lor, care le era sprijin la bătrânețe, s-a stins.

Localnicii s-au adunat pe ulița satului pentru a-i aduce Steluței un ultim omagiu.

“Foarte mare tragedie, s-a dus să muncească, părinții sunt bătrâni, a venit să îi ajute, e foarte dureros. Era o fată extraordinară, curată, îngrijită, bună la suflet, ajuta pe toată lumea, spunea vorbe încurajatoare, era o femeie tânără la locul ei”, a declarat o localnică.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus acasă, înmormântarea urmând să aibă loc joi, 1 septembrie.

Două transporturi funerare cu trupurile a șapte cetățeni români, decedați în urma seismului, au ajuns, marți, în România. Costurile de repatriere a trupurilor neînsuflețite au fost suportate integral de Ministerul Afacerilor Externe din Fondul special de urgență aflat la dispoziția ministerului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cutremur-italia-trupul-neinsufletit-al-stelutei-novac-a-ajuns-acasa-27878.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cutremur-italia-trupul-neinsufletit-al-stelutei-novac-a-ajuns-acasa-27878-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv