Autor:
Ana Petrescu
| marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii
| 72 Vizualizari

Dacian Cioloș, premierul României

Ultimul român care fusese dat dispărut în urma cutremurului din Italia a fost identificat, a anunţat marţi primul-ministru Dacian Cioloş, citat de Agerpres.

“Din informaţiile pe care le am de astăzi, şi acea persoană, care fusese dată dispărută, a fost identificată. Deci, nu mai avem practic persoane dispărute, avem doar aceste persoane care încă sunt spitalizate”, a declarat Dacian Cioloş. 

Premierul Dacian Cioloş şi ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, se află marţi în Italia pentru a fi alături de comunitatea de români afectată de cutremur. 

În prezent, numărul cetățenilor români decedați în urma tragicului eveniment se ridică la 11.Șase români au fost răniți în urma cutremurului din Italia.

Săptămâna trecută, un cutremur major a lovit centrul Italiei, lângă localitatea Norcia, la ora 03:36, ora locală, un seism cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter a avut loc la 10 km de localitatea Norcia. În urma acestui dezastru, un orășel a fost ras de pe fața pământului, iar bilanțul victimelor indică 292 de morți, deşi căutările încă nu s-au încheiat.Tag-uri:
dacian ciolos, premier, cutremur Italia, cutremur, dragos pislaru, ministrul Muncii, roman decedat, roman identificat, guvern

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dacian-ciolos-1-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dacian-ciolos-1-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii | 72 Vizualizari Dacian Cioloș, premierul României Ultimul român care fusese...

Preluat de la EVZ