Autor:
Otilia Matei
| marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii
| 18 Vizualizari

Ameninţări cu toporul în Satu Mare

Un sătmărean, alături de fiica sa au fost ameninţaţi în propria casă de mai mulţi indivizi înarmaţi cu un topor şi o rozetă. Sub presiunea pericolului în care se aflau cele două victime, tatăl le-a dat tâlharilor suma de bani cerută, 250 de euro.

Incidentul a avut loc în localitatea Giorocuta, din comuna Supur. În cursul nopţii de luni spre marţi, patru indivizi au intrat prin efracţie în casa unui localnic şi l-au ameninţat pe acesta şi pe fiica sa. Hoţii i-au cerut bărbatului suma de 250 de euro. Sub presiunea celor patru, victima s-a conformat și le-a dat banii, transmite Vocea Transilvaniei.

„În sarcina acestora s-a stabilit că în noaptea de 29/30.08.2016, în jurul orei 03.30, ar fi pătruns în locuința părților vătămate, pe ușa de acces aflată deschisă, unde prin amenințare cu un box(rozetă) si a unui topor, le- ar fi cerut suma de 250 euro. Sub presiunea amenințării, bărbatul victimă s-a conformat și a  înmânat agresorilor suma solicitată,” se arată în comunicatul de presă al poliției.


Bărbaţii au reuşit să fugă, dar, victima jefuită a anunţat imediat forţele de ordine, poliţia reuşind să-i identifice pe cei patru. Este vorba de patru tineri, de 18, 23, 24 și 25 de ani, toți din comuna Socond, precizează sursa citată.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, aflându-se în arestul Poliţiei Judeţene Satu-Mare. Conform Vocea Transilvaniei, cercetările au continuat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată cu cei patru tineri în stare de reținere. 

Tag-uri:
satu mare, atac topor, casa jefuita satu mare, jaf satu mare, suspecti retinuti, barbat talharit satu mare

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/topor-satu-mare-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/topor-satu-mare-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii | 18 Vizualizari Ameninţări cu toporul în Satu Mare Un sătmărean,...

Preluat de la EVZ