Autor:
Raluca Florescu
| marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii
| 96 Vizualizari

Credit

Dupa ce, inainte de aparitia legii darii in plata BCR a majorat avansul pana la 30 -35% pentru creditele imobiliare,cu cateva saptamani in urma banca a anuntat ca va practica un avans de numai 25%, iar astazi a extins lista la 42 de localitati. „BCR a identificat soluții de scădere a avansurilor pentru creditele ipotecare, printr-o abordare prudentiala și calibrarea riscului de creditare, în funcție de evoluțiile regionale. Ca urmare, BCR a extins la 42 de localități lista oraselor unde poate oferi credite ipotecare standard cu avansul de 25%”, a anunțat astăzi banca.

În același timp, banca a luat decizia ca avansul pentru acordarea unui credit de investiții imobiliare să scadă la 15% pentru creditele imobiliare acordate în oricare dintre cele 42 de localități, dacă perioada de acordare a creditului este de maxim 20 de ani.

 „ Am identificat soluții de scădere a avansurilor pentru creditele ipotecare. Ne străduim să oferim o soluție reală la problema calității scăzute a fondului locativ din România: locuințe vechi, aglomerate și înghesuite, cu nevoie de modernizări și reabilitări și chiar cu risc seismic ridica”, a declarat Dana Demetrian, vicepreședinte retail BCR.

Localitățile în care banca va oferi credite cu avans de 25% sunt București, Alba Iulia, Mioveni, Pitești, Bacău, Oradea, Botoșani, Brăila, Brașov, Săcele, Sânpetru, Buzău, Cluj-Napoca, Florești, Constanța, Mangalia, Năvodari, Craiova, Galați, Iași, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Măgurele, Otopeni, Popești Leordeni, Stefăneștii de Jos, Voluntari, Baia Mare, Târgu Mureș, Câmpina, Ploiești, Sinaia, Satu Mare, Cisnădie, Șelimbăr, Sibiu, Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Moșnița Nouă.Tag-uri:
Dana Demetrian, Alba Iulia, Popești Leordeni, Baia Mare, credit, avans

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/vesti-proaste-pentru-romanii-care-au-credite-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/vesti-proaste-pentru-romanii-care-au-credite-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Raluca Florescu | marţi, 30 august 2016 | 0 Comentarii | 96 Vizualizari Credit Dupa ce, inainte de...

Preluat de la EVZ