loading…

Douăsprezece persoane au fost rănite azi noapte după ce un microbuz care transfera călători de la Aeroportul Otopeni către Galați s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 2, între localitățile brăilene Ianca – Mircea Vodă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, a declarat, pentru Mediafax, că în microbuzul care transporta călători de la Aeroportul Otopeni către Galați se aflau 13 persoane, iar în autoturism doi tineri, ambii în vârstă de 22 de ani.

În urma impactului dintre microbuz și autoturism, șoferul mașinii mici a rămas încarcerat, starea acestuia fiind gravă, iar 11 pasageri din microbuz, între care o familie din Republica Moldova cu o fiică în vârstă de 14 ani și un cetățean italian, au suferit răni ușoare.

Cele 12 persoane rănite au fost transportate la Spitalul Județean Brăila.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-12-persoane-ranite-dupa-ce-un-microbuz-s-a-ciocnit-cu-un-autoturism-27855.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-12-persoane-ranite-dupa-ce-un-microbuz-s-a-ciocnit-cu-un-autoturism-27855-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv