loading…

Abu Muhammad al-Adnani, numărul doi în ierarhia rețelei teroriste Stat Islamic, a fost ucis în orașul sirian Alep, anunță organizația fundamentalistă sunnită.

Abu Muhammad al-Adnani, adjunctul lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul organizației teroriste Stat Islamic, a fost ucis într-un raid aerian efectuat în orașul sirian Alep, a transmis agenția de știri Amaq, a rețelei teroriste sunnite.

Abu Muhammad al-Adnani, care era și purtătorul de cuvânt al organizației teroriste Stat Islamic (Stat Islamic în Irak și Levant / Stat Islamic în Irak și Siria), avea 39 de ani, anunță Mediafax.

“Abu Muhammad al-Adnani a devenit martir în timpul confruntărilor militare din orașul Alep”, se arată într-un comunicat al Stat Islamic.

Zone ale orașului Alep, situat în nord-vestul Siriei, sunt ocupate în prezent de grupuri insurgente siriene și de membri ai rețelei teroriste Stat Islamic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/abu-muhammad-al-adnani-un-lider-al-retelei-teroriste-stat-islamic-ucis-in-siria-27894.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/abu-muhammad-al-adnani-un-lider-al-retelei-teroriste-stat-islamic-ucis-in-siria-27894-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv