loading…

Cel puțin 45 de persoane au murit, iar alte 60 au fost rănite, în urma unui atentat sinucigaș ce a vizat un forțele pro-guvernamentale din orașul Aden, în sudul Yemenului, scriu Reuters și The Associated Press.

Un purtător de cuvânt al organizației medicale Medici făra Frontiere a anunțat că peste 60 răniți au fost aduși la un spital din Aden al organizației, iar cel puțin 45 de persoane au decedat.

Oficialii din cadrul forțelor de securitate au declarat că un atacator sinucigaș a detonat un vehicul-capcană în zona unde erau adunați mai mulți recruți ce urmau să plece în Arabia Saudită pentru antrenamente.

Yemenul este scena unui război civil sângeros între guvernul recunoscut în plan internațional și care este susținut de o coaliție a statelor arabe din zonă și rebeli houti, susținuți de Iran. Pe lângă aceste forțe, în Yemen sunt active și mai multe grupări teroriste, inclusiv rețele teroriste Al-Qaida și Stat Islamic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/yemen-atentat-sinucigas-in-orasul-aden-cel-putin-45-de-morti-27815.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/yemen-atentat-sinucigas-in-orasul-aden-cel-putin-45-de-morti-27815-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv