loading…

Elevii navetiști primesc o veste bună din partea guvernului. Executivul anunță decont gratuit pentru școlari din această toamnă, premierul Cioloș pregătind o ordonanță de urgență în acest sens.

Motivul pentru care elevii vor beneficia de transport gratuit este combaterea abandonului școlar, tot mai mare în România.

În ultimii ani, 160.000 de elevi navetiști au fost nevoiți să scoată bani din buzunar pentru un drept gratuit și garantat prin Constituție. Statul a decontat până în prezent doar 25% din costul real al abonamentului pentru naveta.

În ultimul an, și acest factor a dus la abandonarea cursurilor. S-a ajuns la o creștere de 19% din cauza sărăciei, a imposibilității elevilor de a ajunge la școală.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/vesti-bune-pentru-elevi-guvernul-pregateste-o-ordonanta-de-urgenta-27826.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/vesti-bune-pentru-elevi-guvernul-pregateste-o-ordonanta-de-urgenta-27826-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv