Autor:
Otilia Matei
| luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii
| 634 Vizualizari

Sursă: Youtube

Scene de o violenţă extremă au avut loc în Cluj-Napoca, unde doi tineri îl bat pe un al treilea cu o bestialitate greu de imaginat. Cu ultimele puteri, victima a reuşit să meargă la poliţie, unde a depus o plângere împotriva agresorilor.

Pe internet circulă o înregistrare video, în care doi bătăuşi agresează un tânăr. Aceştia îl lovesc cu o ură inumană, victima suferind mai multe traumatisme faciale, atacatorii spărgându-i nasul. În imagini se poate observa cum victima nu se mai poate ridica de jos, iar suspecţii continuă seria de violenţe.

Conform B1 Tv, imaginile au fost surprinse de o tănără, chiar motivul acestui conflict. Potrivit Monitorul de Cluj, indivizii agresivi îl întreabă dacă „îşi mai dă legale”.

Evenimentul a avut loc în urmă cu o zi pe strada Fabricii de Zahăr din cartierul clujean Mărăști, lângă țevile de încălzire de la calea ferată.

„După ce va fi audiată victima vor fi identificate și celelalte persoane și se vor dispune măsuri în funcție de rezultatul primelor verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Cel care a postat filmarea pe Facebook este din Cluj-Napoca. “Daţi un share! Să ajungă pe mâna poliţiei! Să dai aşa fără milă într-o fiinţă? JAVRE ORDINARE”, susţine cel care a postat filmarea, scrie sursa citată.

Tag-uri:
bataie, cluj, bataie in cluj, box, violenta cluj

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/umilinta-cluj-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/umilinta-cluj-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii | 634 Vizualizari Sursă: Youtube Scene de o violenţă extremă au...

Preluat de la EVZ