loading…

Transportatorii circulă cu viteză redusă și claxonează, astăzi, pe șoseaua de centură nord-vest a municipiului Arad, parte din DN7, în semn de protest față de valoarea asigurărilor RCA.

Aproape 350 de mașini de toate mărimile, de la camioane, bascultate, microbuze sau mașini mici participă la protest.

Mașinile protestatarilor au lipite pe parbrize afișe cu mesajul “Protest RCA”, iar șoferii claxonează și circulă cu 10-15 kilometri la oră, de la un capăt la altul al șoselei de centură, iar cozile se întind pe mai mulți kilometri, traficul desfășurându-se cu dificultate.

“Se circulă pe cele două sensuri dinspre Deva și dinspre Nădlac cu 10-15 kilometri la oră, într-un volum enorm de mare. S-au alăturat și microbuze și tot ce înseamnă plătitori de RCA. Se circulă cât se poate de greu, în acest moment, roțile mașinilor se învârt în ritmul în care guvernanții se gândesc la noi. Faptul că un RCA ajunge la niște sume astronomice, cele mai mari din Europa, nejustificate, considerăm că Autoritatea de Supraveghere Financiară asistă la fraude enorme. În cazul în care va continua așa, închidem porțile. Am intrat pe pierderi, sunt transportatorii mici cărora le sunt numărate zilele. Sperăm că săptămâna aceasta să avem o discuție cu cei de la Guvern, dacă o să ne mai deschidă ușile. Am avut deja două discuții fără niciun fel de reacție. În data de 15 septembrie va fi o manifestație care va bloca toată țara”, a declarat pentru Mediafax președintele Asociației Patronale a Transportatorilor “Europa 2002”, Adrian Pop.

Proteste mai au loc, luni, și în Timișoara și Oradea.

Toate se vor încheia în jurul orei 12.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/traficul-este-ingreunat-pe-dn-7-transportatorii-protesteaza-fata-de-tarifele-rca-27814.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/traficul-este-ingreunat-pe-dn-7-transportatorii-protesteaza-fata-de-tarifele-rca-27814-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv