loading…

Internaționalul român Nicolae Stanciu, în vârstă de 24 de ani, a ajuns luni la Bruxelles, unde va face vizita medicală înainte să semneze cu Anderlecht.

Steaua va primi 9,8 milioane de euro pentru Stanciu: 7,8 milioane, plus alte două milioane de euro dacă Stanciu va juca cel puțin jumătate dintre meciurile echipei Anderlecht în două dintre cele cinci sezoane de contract.

Christoph Daum, selecționerul României, s-a opus inițial plecării lui Stanciu în Belgia, în condițiile în care naționala se pregătește de meciul cu Muntenegru. În cele din urmă, antrenorul german i-a acordat o zi liberă lui Stanciu pentru a îndeplini formalitățile necesare transferului la Anderlecht, după care fostul mijlocaș al Stelei va reveni în țară.

Confruntarea dintre România și Muntenegru va avea loc duminică, 4 septembrie, de la 21:45, pe Cluj Arena, în debutul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/stanciu-a-ajuns-la-bruxelles-desi-initial-i-s-a-interzis-sa-plece-din-cantonamentul-nationalei-27817.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/stanciu-a-ajuns-la-bruxelles-desi-initial-i-s-a-interzis-sa-plece-din-cantonamentul-nationalei-27817-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv