loading…

Bărbatul de 23 de ani din București care a provocat miercuri un accident mortal și a fugit de la locul faptei a fost reținut de procurori, după ce, anterior, a fost lăsat în libertate, au declarat oficiali din cadrul Parchetului Judecătoriei Sectorului 3.

Audierile au fost reluate duminică de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 din Capitală, după ce sâmbătă seara bărbatul care a condus fără permis și a produs un accident mortal după care a fugit de la locul faptei, a fost lăsat în libertate.

RECOMANDAREMOBILIZARE PE FACEBOOK. Un șofer de 23 de ani care a omorât un pieton a fost prins după apelul lui Godină: ‘Ieri ați fost polițiști. Și unii chiar foarte buni’

Astfel, în urma audierilor de duminică tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind extinsă urmărirea penală și pentru alte fapte de conducere fără permis, la sediul parchetului fiind audiați mai mulți martori, au declarat oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 din Capitală pentru Mediafax.

“Procurorul nu a propus arestarea preventivă a șoferului, astfel că acesta a plecat acasă liber ca pasărea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toți cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele în care simți că cineva își bate joc de munca ta”, a transmis polițistul Marian Godină, cel care a publicat imediat după accident, pe pagina sa de Facebook, un apel către oamenii care recunosc autoturismul implicat în accident să anunțe Poliția Rutieră.

În urma accidentului produs, la data de 24 august, pe strada Energeticienilor din București, o femeie a decedat. Tânărul care a provocat accidentul a părăsit locul accidentului fără acordul polițiștilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/soferul-fara-permis-care-a-provocat-un-accident-mortal-a-fost-retinut-din-nou-27806.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/soferul-fara-permis-care-a-provocat-un-accident-mortal-a-fost-retinut-din-nou-27806-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv