loading…

Rareș Văduva, șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă din cadrul MAI, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, favorizarea făptuitorului, deturnare de fonduri și obstrucționarea justiției, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Comisarul șef Rareș Văduva, șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă (DIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a ajuns, în această dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Văduva a mers la audieri însoțit de un avocat.

Aceleași surse precizează că este vorba despre un dosar disjuns dintr-o cauză trimisă în judecată, menționând că și alte persoane vor fi audiate luni.

Până la momentul transmiterii știrii procurorii anticorupție nu au furnizat informații referitoare la cauza în care este vizat comisarul șef.

Rareș Văduva a preluat conducerea Departamentului de Informații și Protecție Internă în luna februarie, după ce fostul șef DIPI, Nicolae Gheorghe, a fost pus sub urmărire penală alături de fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu și de deturnare de fonduri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/seful-dipi-rares-vaduva-a-fost-pus-sub-invinuire-de-dna-27809.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/seful-dipi-rares-vaduva-a-fost-pus-sub-invinuire-de-dna-27809-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv