Autor:
Matei Năstase
| luni, 29 august 2016 | 4 Comentarii
| 937 Vizualizari

Regele Mihai

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă și se resimte după moartea Reginei Ana. Fostul monarh al României este îngrijit de medicii curanți și este înconjurat de dragostea tuturor, arată un comunicat al Casei Regale.

Potrivit Agerpres, Casa Majestății Sale a luat cunoștință cu dezamăgire de afirmațiile și speculațiile apărute în câteva publicații legat de starea de sănătate a Regelui Mihai.

“La Palatul Episcopal din Curtea de Argeș, principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestății Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor, se accentuează. Orice alte afirmații, speculații sau supoziții sunt neadevărate”, precizează Biroul de presă al Majestății Sale.

De asemenea, sursa citată menționează că orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va face obiectul unui buletin de sănătate transmis public, așa cum Biroul de presă a făcut de fiecare dată.

Conform relatărilor presei, protosinghelul Caliopie de la Curtea de Argeș ar fi declarat, într-un interviu, că principele Radu i-a transmis că starea de sănătate a Regelui Mihai este într-o continuă degradare și că ”semnalele nu sunt pozitive”.

Tag-uri:
regele mihai, majestatea sa, dezamagire, afirmatii, casa regala, comunicat, inconjurat, dragoste, regina ana, regele mihai rege

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/regele-mihai-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/regele-mihai-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Matei Năstase | luni, 29 august 2016 | 4 Comentarii | 937 Vizualizari Regele Mihai Starea de sănătate a Regelui Mihai...

Preluat de la EVZ