Autor:
Teodora Cimpoi
| luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Petromidia

Rompetrol Rafinare anunţă intrarea în revizie a rafinăriei Petromidia, în condiţiile în care lucrările erau programate pentru luna septembrie şi fac parte din programul de mentenanţă periodică a instalaţiilor.

Lucrările vor dura 15 zile, iar pe parcursul acestei perioade compania va continua livrările de produse către clienţii şi partenerii săi, conform angajamentelor asumate. 

În acest context, rafinăria a finalizat deja procedurile de oprire eşalonată a instalaţiilor şi urmează golirea şi curăţarea cu abur a echipamentelor. În această perioadă se vor realiza lucrări de reparaţie, mentenanţă şi probe tehnologice în instalaţiile de pe platforma Petromidia. 

Angajaţii, convocaţi la Parchet

În altă ordine de idei, Rompetrol Rafinare menţionează că, în cadrul anchetei oficiale a autorităţilor privind incidentul care a avut loc pe 22 august în incinta rafinăriei, în cursul zilei de 26 august s-au primit citaţii, atât de către societăţile Rompetrol Rafinare şi Rominserv, cât şi de patru angajaţi ai acestora. În baza lor, atât cele două societăţi cât şi angajaţii săi sunt convocaţi pentru data de 31 august, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, pentru a furniza informaţii suplimentare. De asemenea, ambele societăţi au demarat o anchetă internă pentru a elucida împrejurările care au cauzat tragicul eveniment. 

Luni, 22 august, în jurul orei 18,00, pe platforma Petromidia s-a produs un incendiu în zona instalaţiei de distilare în vid, în urma căruia patru persoane au suferit arsuri. În cursul zilei de marţi, unul dintre răniţi a decedat. Tag-uri:
Petromidia, accident Petromidia, incendiu Petromidia, revizie rafinarie, Rompetrol Rafinare

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/petromidia1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/petromidia1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Teodora Cimpoi | luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Petromidia Rompetrol Rafinare anunţă intrarea în revizie a...

Preluat de la EVZ