loading…

Poliția Română a anunțat, astăzi, pe Facebook cum trebuie să procedeze șoferii pentru a face cât mai ușor dovada plății unei amenzi de circulație.

Potrivit mesajului, fiecare inspectorat de poliție din județ și Poliția Capitalei au câte o adresa de e-mail unde poate fi trimisă această dovadă, după ce este scanată.

“Pe site-ul nostru – www.politiaromana.ro – la secțiunea Poliția Română/Unități teritoriale găsiți legături către unitățile teritoriale de poliție. Pentru a nu mai apela la serviciile poștale, trebuie să transmiteți dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. Totuși, cea mai simplă și sigură variantă va rămâne, în continuare, să respectați regulile de circulație!”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/politia-romana-anunt-important-pentru-soferi-ce-trebuie-sa-faca-cei-care-primesc-amenzi-27838.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/politia-romana-anunt-important-pentru-soferi-ce-trebuie-sa-faca-cei-care-primesc-amenzi-27838-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv