Autor:
Otilia Matei
| luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii
| 20 Vizualizari

Witold Waszczykowski

Polonia critică din nou modul în care Vestul gestionează criza imigranţilor. Şeful doplomaţiei poloneze, Witold Waszczykowski a declarat că Bruxellesul a exacerbat problemele decât a oferit soluții reale, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, blocul comunitar ‘a luat măsuri pripite, iresponsabile și neexaminate în profunzime‘ ca răspuns la un aflux masiv de refugiați din Irak, Siria și alte regiuni devastate de război, a declarat Waszczykowski într-o conferință de presă cu omologii săi german și francez. Totodată, ministrul Waszczykowski a acuzat politicile executivului UE, privind votul Marii Britanii de a părăsi blocul comunitar. 

Discuţia generată de acesta a venit la o zi după ce statele Germania, Polonia și Franța au acceptat o politică comună de a elimina neînțelegerile asupra unor aspecte precum migrația și să consolideze sprijinul pentru UE prin revigorarea “Triunghiului de la Weimar“, un grup trilateral fondat după încheierea Războiului Rece.

Tag-uri:
Witold Waszczykowski, ue, bruxelles, bloc comunitar, politica imigrantilor, imigranti

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/witold-waszczykowski-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/witold-waszczykowski-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii | 20 Vizualizari Witold Waszczykowski Polonia critică din nou modul în...

Preluat de la EVZ