Autor:
Bianca Zaharescu
| luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii
| 30 Vizualizari

Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu

Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu rămâne pentru încă 30 zile în ares la domiciliu, în dosarul care a zguduit sistemul sanitar românesc.

Magistraţii au hotărât menţinerea pentru încă o lună de arest la domiciliu pentru Flori Dinu, mâna dreaptă a lui Dan Condrea, informează Romania TV

Soţul directoarei Hexi Pharma, Nicu Dinu susţine că dezvăluirile jurnalistului Cătălin Tolontan, potrivit cărora Flori Dinu ar fi ştiut fără îndoială de procesul de diluare a dezinfectanţilor sunt doar minciuni.

“Dânsul influențează foarte multă lume, la Parchet nu există nicio înregistrare sau act scris prin care soția mea să fi recunoscut că știa că acele produse erau diluate. Minte cu nerușinare! Ea era director general la o firmă și știa că vinde cele mai bune produse de pe piață. Și de aceea făcea cu atâta plăcere ce făcea. Faptul că a aflat, cu două zile înainte, din gura lui Condrea, că făcea ce făcea, este cu totul altceva”, a explicat soţul lui Flori Dinu.

Mai mult, Flori Dinu a recunoscut că ştia de procesul de diluare a dezinfectanţilor distribuiţi în spitalele din România însă susţie că nu a avut nicio cale de a se împotrivi la ceea ce se petrecea, dacă asta era “patronului”.

Șefii contabilității și ai zonei economice erau la curent, de asemenea, cu diluarea masivă. ”Ei știau exact ce cantități mici de substanță activă intrau în contabilitate. Falsificarea produselor stătea la baza calculelor economice ale firmei, cantitățile sunt vizibile ușor în contabilitate”, a scris Tolontan pe blogul său.

Tag-uri:
flori dinu, hexi pharma, dezinfectantii diluati, scandal dezinfectanti, nicu dinu, catalin tolontan, dan condrea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/flori-dinu1-1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/flori-dinu1-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Bianca Zaharescu | luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii | 30 Vizualizari Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu Directoarea Hexi...

Preluat de la EVZ