Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

JAF CA-N FILME la Teatrul Evreiesc.

Conducerea Teatrului Evreiesc de Stat a anunțat luni că din cauza unui jaf, actorii “se află din nou pus în situația de a nu putea să își desfășoare activitatea”.

Hoţii au vizat unul dintre depozitele instituției în care se aflau decorurile și echipamentele tehnice, iar prejudiciul s-a ridicat la 10.000 de euro.

“Teatrul Evreiesc de Stat anunță pe această cale că din motive independente de voința instituției și a reprezentanților săi se află din nou pus în situația de a nu putea să își desfășoare activitatea. În data de 26.08.2016 reprezentatul firmei de pază de la unul din spațiile în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost nevoit să își depoziteze decorurile și echipamentele tehnice necesare desfășurării în bune condiții a spectacolelor sale, neavând un spațiu propriu de depozitare, a constatat că în acest spațiu s-a pătruns prin efracție, fiind sustrase echipamente tehnice și bunuri în valoare aproximativă de 10.000 de euro. Teatrul Evreiesc de Stat a sesizat organele în drept depunând o plângere penală, în urma căreia s-a demarat o anchetă, cercetările fiind în desfășurare la fața locului”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Teatrului Evreiesc.Tag-uri:
teatrul evreiesc, jaf teatrul evreiesc, piese teatrul evreiesc, bilete teatrul evreiesc, program teatrul evreiesc

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/jaf-ca-n-filme-la-teatrul-evreiesc-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/jaf-ca-n-filme-la-teatrul-evreiesc-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 29 august 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari JAF CA-N FILME la Teatrul Evreiesc. Conducerea...

Preluat de la EVZ