loading…

Doi cetățeni români suspectați de furt într-o zonă devastată de cutremurele produse pe 24 august în centrul Italiei au fost arestați preventiv, anunță autoritățile italiene, citate de site-ul agenției ANSA.

Cei doi români – un bărbat și o femeie de 44, respectiv 45 de ani – au fost surprinși cu un vehicul înmatriculat în Germania imediat după ce ar fi comis furturi în satul Preta din comuna Amatrice (regiunea Lazio).

În mașina suspecților, carabinierii au găsit îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic și 300 de euro.

Cei doi români, cunoscuți cu antecedente penale, au fost reținuți și apoi arestați preventiv pentru furt calificat în formă agravată.

Cel puțin 290 de persoane, inclusiv cetățeni români, au murit în urma cutremurelor produse pe 24 august în centrul Italiei, Amatrice fiind una din zonele devastate de seism.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/italia-doi-romani-arestati-pentru-furt-intr-o-zona-afectata-de-cutremure-27839.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/italia-doi-romani-arestati-pentru-furt-intr-o-zona-afectata-de-cutremure-27839-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv